Hoppa till sidans innehåll

Kommittéer


Tyringe KS drivs runt genom ett engagemang hos föräldrar i olika kommittéer. Det är i kommittéerna som planering och förberedelser görs. De fördelar sedan ut uppgifter till övriga föräldrar för att vi ska kunna arrangera större evenemang och aktiviteter.

För att vi ska få alla arbetsuppgifter i föreningen att fungera så krävs att minst en föräldrer/åkare i grupperna Kristall - ELIT engagerar sig i något av styrelse, kommittéer eller andra uppdrag som är knutet till föreningen. Inför säsong 17/18 behöver vi fylla på i kommittérna. Har du som förälder önskemål om vad du kan hjälpa till med så kontakta någon i respektive kommitté eller styrelsen.

 

Showkommittén

...hjälper tränarna att organisera arbetet med isshowen. De hjälper till med bokningar, utskick till åkarna, dräkter, lotteri, fotografering, skolshower, arbetsschema m.m. Tanken och målet är att skapa en fantastisk show och ett oförglömligt barndomsminne för våra barn.

Medlemmar i kommittén är: Matilda Persson, Renette Svensson, Marjorie Tapia, Angela Vinnarlund, Malin Hallberg, Beata Nowakowski, Hanna Löfroth-Sowiak, Elin Sjöö, Anna Nordström (Sponsring: Daniel Clarin; Fika: Maria Gounta, Emma Sjöholm)

 

Tävlingskommittén

...har som uppgift att planera, arrangera och genomföra klubbens tävlingar och tester. TKS har som ambition att under en säsong genomföra minst en tävling med inbjudna klubbar. TKS deltar även i den av Skånes Konståkningsförbund arrangerade lagtävlingen ”Skåne och Junior serien”. Deltagandet innebär att TKS måste arrangera en av matcherna i Tyringe. TKS har som ambition att genomföra minst en test per säsong. Till testen bjuds andra klubbars åkare in. Tävlingskommittén planer,ar och genomför testen i samråd med klubbens huvudtränare. Tävlingskommittén bevakar att behörigheter förnyas så som tävlingsledare samt Club Comp och Star Comp.

Medlemmar i kommittén är:  Wiveca Hörlin Wisborg, Vakant, Jerry Bengtsson, Dick Nordström, Petra Olsson, Magdalena Thörn (pressansvarig).

 

Fikakommittén

...har som uppgift att organisera så att det finns mat, fika och försäljning på klubbens olika arrangemang t ex. tävlingar, hundutställning och show. Kommittén planerar och gör inköp medan hela klubben hjälps åt med bak, försäljning etc.

Medlemmar i kommittén: Ulrika Palmgren, Jenny Andersson, Maria Ljungbeck, Emma Sjöholm, Maria Gounta Larsson

 

Träningskommittén

... stämmer av med huvudtränaren hur verksamheten fungerar. Kommittén hjälper till med planering av skridskoskolan, vårt klubbläger samt behovet av tränare och hjälptränare.

Medlemmar i kommittén är: Linda Lidgren och Hanna Sowiak Löfroth

 

Sponsorkommittén

... har som uppgift att hitta sponsorer till klubbens programblad inför isshowen samt sälja reklamplatser på "holken". Kommittén har ansvar för programbladet och kontakten med tryckeriet. Arbetet i sponsorkommittén görs till största delen inför den årliga isshowen.

Medlemmar i kommittén är: Malin Hallberg, Jenny Nilsson, Hanna Sowiak Löfroth, Anna Bothom och Daniel Clarin.

 

Hantverkskommittén

... hjälper till med praktiska saker kring klubbens olika arrangemang t ex. att bygga kulisser och att bygga domarplatser. Kommittén fördelar arbetsuppgifter till händiga föräldrar efter behov.

Medlemmar i kommittén är: Jonas Bodén,  Peter Johansson, Tommy Svensson, Johan Fridvall, Dennis Hugosson, Morgan Bengtsson och Erik Gunnarsson.

 

Hundkommittén

... har som uppgift att planera TKS deltagande i Nordskånska Kennelklubbens årliga hundutställning. Detta innefattar planeringsmöte med NSKK och bemanningsschema.

Medlemmar i kommittén är: Kristian Håkansson, Anders Hallberg, Anders Larsson och Joakim Nilsson.

 

Vid klubbens arrangemang är det ofta flertalet kommittéer som hjälps åt.

 

Hemsidan

... kontakta en av nedanstående personer om du har något som behöver publiceras på vår hemsida.

... kontakta ordförande alternativt huvudadministratören för hemsida-relaterade frågor av generell karaktär.

Huvudadministratör: Dick Nordström

Därutöver är följande redigeringsbehöriga på vår hemsida: Föreningens ordförande Oscar Löfroth, kassör Malin Hallberg, styrelseledamot och pressansvarig Stefan Wedman; kommittéer: Linda Lidgren, Wiveca H. Wisborg., Kristin Demuth, Matilda Persson, tränare Rose Kathy, Sofia Thörn och Rebecka Lindhe. 

Uppdaterad: 29 AUG 2018 14:33 Skribent: Kristin Demuth

 

Tyringe KS tackar sina sponsorer:

 

 

Hemköp

 

http://www.skogsbymontage.com/

 

Sparbanken Skåne

 

Sot o Vent

 

 

SVB

 

 

Finja

HäGymnasier

HörgerudsEL

 

 

Postadress:
Tyringe KS - Konståkning
Paradisgatan 32-38
28232 Tyringe

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info