Hoppa till sidans innehåll

Tack!

29 APR 2019 00:16
  • Skapad: 29 APR 2019 00:16

En helt fantastisk show är till ända, en helg som sprider en enorm glädje, genom hela föreningen. Som förälder är det obeskrivligt roligt att se alla åkare som anstränger sig och ger allt för något de älskar, och trots mycket intensiv åkning ger de oss samma energi från genrep till final, imponerande!

Som styrelserepresentant och ordförande är det minst lika härligt att se alla glada och positiva miner från föräldrarna, som lägger massor av tid och arbete för att göra denna helgen möjlig för våra barn och ungdomar. Jag vill bara säga tack till er alla, vår härliga förening har lyckats skapa en enorm klubbkänsla, där alla bryr sig om alla, alla välkomnar alla och framförallt alla sprider glädje till varandra!

Vi har de senaste två säsongerna genomgått ett generationsskifte, något som kändes som en utmaning, en utmaning som Tyringe KS har klarat med bravur! Nya föräldrar ger sin tid, tar sina uppgifter och tillsammans genomför vi en helt fantastisk säsong, från skridskoskolan till Alfa-gruppen ser vi en stor utveckling, och den hoppas jag innerligt kommer fortsätta, precis lika mycket som jag hoppas klubbkänslan och gemenskapen åkarna och föräldrarna emellan kommer fortsätta, och även utvecklas ännu mer!

Från oss alla i styrelsen riktar vi ett tack till alla medlemmar i Tyringe KS för en mycket väl genomförd säsong!

Skribent: Dick Nordström
Epost: Adressen Gömd

 

Tyringe KS tackar sina sponsorer:

 

 

Hemköp

 

http://www.skogsbymontage.com/

 

Sparbanken Skåne

 

Sot o Vent

 

 

SVB

 

 

Finja

HäGymnasier

HörgerudsEL

 

 

Postadress:
Tyringe KS - Konståkning
Paradisgatan 32-38
28232 Tyringe

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info