Hoppa till sidans innehåll

Li lämnar TKS

11 MAJ 2019 16:26
  • Skapad: 11 MAJ 2019 16:26

I förra veckan mottogs vi i Tyringe KS’s styrelse av det tråkiga beskedet att Li efter denna säsongen kommer att lämna föreningen. Osby har sökt en ny huvudtränare och efter mycket tänkande har Li valt att hoppa på den tjänsten. Arbetet med att rekrytera en ersättare är i full gång och vi återkommer till det när det arbetet är klart. Vi har även pratat med Li om att framöver hjälpa oss att hitta samarbetsvägar mellan föreningarna, där kommer Li bli en viktigt kontakt. Li har varit en enorm tillgång för Tyringe KS denna säsongen, utvecklat våra åkare, varit strukturerad i sitt arbete samt skapat många nya viktiga kontakter med bland annat SISU och gett våra hjälptränare lite extra hjälp. Vi tackar Li för gångna säsongen och önskar henne all lycka i Osby KK. Li kommer slutföra eftersäsongen med oss som planerat och har sin sista anställningsdag 2019-08-07. Jag är ganska säker på att hon kommer synas på isen i Tyringe även nästa säsong i form av gästträning eller andra samarbeten. Lycka till Li!
Nedan följer Li’s ord kring beslutet.

Har ni frågor eller funderingar kring detta är ni välkomna att kontakta mig via mail: This is a mailto link eller telefon: 070-898 85 06

Hej alla,
Som Dick skrivit så har jag valt att lämna Tyringe KS för Osby KK efter endast en säsong med er. Den gångna säsongen har dock varit fantastisk och jag vill tacka er alla för att ni tog emot mig med öppna armar. Jag är oerhört stolt över att få tillhöra er förening och det vi har åstadkommit denna säsong saknar ord. Ska jag bara räkna saker man kan ta på har vi denna säsong klarat en massa nya tester, slagit personbästa och genomfört en fin isshow. Men det är de mjuka värdena jag räknar som viktigast i en förening. Ni alla i föreningen är så otroligt snälla mot varandra, tar hand om och stöttar varandra i med- som motgång. Mitt starkaste minne med er blir när vi hade vår klubbtävling under våren, så många åkare som deltog i tävlingen men så många av er som deltog “bakom kulisserna” och på läktaren. Hur så många av våra åkare som rusade ner efter varje genomförd tävlingsprestation fyller mig med en otrolig värme och lycka.

Än en gång, tack för att jag fått vara med er. Min tanke är att jag fortfarande är kvar, bara lite mer på avstånd kommande säsong då jag istället är huvudtränare i Osby KK.

Varma hälsningar,
Li

 

Skribent: Dick Nordström
Epost: Adressen Gömd

 

Tyringe KS tackar sina sponsorer:

 

 

Hemköp

 

http://www.skogsbymontage.com/

 

Sparbanken Skåne

 

Sot o Vent

 

 

SVB

 

 

Finja

HäGymnasier

HörgerudsEL

 

 

Postadress:
Tyringe KS - Konståkning
Paradisgatan 32-38
28232 Tyringe

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info