Hoppa till sidans innehåll

Elitseriefinalen 2019

06 MAR 2019 14:26
Lerums Konståkningsklubb och Göteborgs Isdansklubb har i år fått den stora äran att arrangera elitseriefinalen i konståkning 2019. Evenemanget kommer i år att vara i Göteborg på Frölundaborg isstadion 12-14 april.
  • Skapad: 06 MAR 2019 14:26

Hej
Lerums Konståkningsklubb och Göteborgs Isdansklubb har i år fått den stora äran att arrangera elitseriefinalen i konståkning 2019. Evenemanget kommer i år att vara i Göteborg på Frölundaborg isstadion 12-14 april. Vår förhoppning med att arrangera det i en större stad är att vi ska kunna nå ut inte bara till alla de klubbar som finns i närområdet utan att vi även ska nå ut till en större publik som kanske inte vanligtvis går på konståkning.
Vi har för att nå ut med information om tävlingen anlitat www.gotevent.se för försäljning av biljetter och har startat sidor på instagram och Facebook med adresserna elitseriefinalen_2019 samt att vi har en egen sida för tävlingen www.elitseriefinalen.se.
Det skulle vara jätteroligt om vi kan nå ut till så många som möjligt och ber er därför om hjälp att sprida budskapet om dessa sidor i era egna kanaler.  Länka och dela gärna vår reklamfilm för elitseriefinalen som finns på både FB och instagram (nedanstående länkar för PC eller sök på elitseriefinalen_2019 på IG och FB):
Skriv gärna in att ni kommer på evenemanget på Facebook: https://www.facebook.com/events/272082753487560/
För att ytterligare uppmuntra till delning av reklamfilmen så kommer vi att lotta ut två biljetter till någon av de som gillar och delar filmen. 
Återkom gärna om ni har frågor. 
Hoppas vi ses i Frölundaborg!
Tävlingskommittén Elitseriefinalen 2019
Skribent: Li Bäckdahl
Epost: Adressen Gömd

 

Tyringe KS tackar sina sponsorer:

 

 

Hemköp

 

http://www.skogsbymontage.com/

 

Sparbanken Skåne

 

Sot o Vent

 

 

SVB

 

 

Finja

HäGymnasier

HörgerudsEL

 

 

Postadress:
Tyringe KS - Konståkning
Paradisgatan 32-38
28232 Tyringe

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info